MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

PvdA’ers boos op Marcouch

02 maart 2008 | in Politiek | 2 Reacties

Ahmed MarcouchDrie leden van de PvdA-fractie in Amsterdam-Slotervaart dreigen met opstappen uit onvrede met het beleid van de fractie en stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch. Behalve Jan Engel dreigen ook Clyde Moerli en Pieter Beste met opstappen uit de 11 leden tellende fractie meldt Novum Nieuws.

Het drietal vindt dat de PvdA ‘meer haar sociale gezicht moeten laten zien’ en wil de verhouding tussen de fractie en het stadsdeelbestuur aankaarten. Volgens Engel is de fractie sinds het dualisme is ingevoerd een ‘vijfde wiel aan de wagen’. De drie dreigen uit de fractie te stappen als de PvdA geen andere koers gaat varen.

Stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch (PvdA) moet zich van het drietal in positievere termen over het stadsdeel gaan uitlaten. De relatie met Marcouch noemt Engel ‘broos’.

Er zijn 2 reacties

 1. yassine
  02 maart 2008 om 01:59 uur.

  Ja dan rotten ze maar op tog

 2. Mohammed 6
  07 maart 2008 om 10:01 uur.

  deze zogenaamde pvda-opstappers vinden een handje schudden blijkbaar belangerijker dan het uiteindelijke doel…
  stelletje schijnheiligen.. dit heeft helemaal niks te maken met het jongerenprobleem.. of is dit een soort van solliciteren bij de de PVV pikkelikkende vunzige vetzakken ste

Plaats je reactie