MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ambitieuze Afellay wil hogerop

07 maart 2008 | in Sport | 6 Reacties

afellayPSV-middenvelder en Nederlands international Ibrahim Afellay heeft een opvallende uitspraak gedaan met betrekking tot zijn toekomst bij landskampioen PSV. De speler spreekt in het Algemeen Dagblad zijn twijfel uit over een nieuw seizoen bij de Eindhovense topclub. Afellay aast op het buitenland.

“Ik ben absoluut niet bezig met een vertrek”, zo laat de 21-jarige speler wel weten. “Maar ik heb al eerder gezegd: Ieder mens heeft zijn ambities. Ik wil ook hogerop. Mocht er iets moois komen, zal ik daarover nadenken. Als het over mijn toekomst gaat, denk ik aan allerlei dingen.”

Opvallend is dat Afellay zijn verbintenis bij PSV onlangs nog verlengde. Dit lijkt echter geen invloed te hebben op de ambities van de speler met Marokkaanse roots. Afellay koos eerder dit seizoen uit te komen voor het Nederlands elftal in plaats van het nationale team van Marokko. Inmiddels speelde hij al in het Oranje-shirt, schrijft SoccerNews.

Er zijn 6 reacties

 1. Mohammed 6
  07 maart 2008 om 09:58 uur.

  Maakt niet uit dat je niet naar marokko komt hoor affellay .. ook al was je gekomen liet ik toch die franse nichten spelen van onze vriendjespolitiek weet je wel.. toch jammer dat je niet hebt gekozen mochten we geen franse nichten meer over hebben konden we jou gebruiken.. maar voorlopig gebruiken we alleen franse zwimpies

  groetjes de mislukte marokkaanse voetbalbond..

 2. mhamed
  10 maart 2008 om 04:15 uur.

  je kan het wel jongen…….natuurlijk moet je hoiger op dan eindhoven alleen.

 3. mohamed
  10 maart 2008 om 08:35 uur.

  je bent echt dom w8 over paar jaar roepen ze je niet meer op voor oranje dan hebben ze andere betere spelers je bent echt dom geweest en ik hoop dat aissat en amrabat toch voor marokko gaaan kiezen

 4. wester
  12 maart 2008 om 09:04 uur.

  ja datt klopt ze gaan betere sperlers zien en die ook selecteren en jij blijft danm in het wk achter in nederland dat denk iktenmiste

 5. Mariam
  13 maart 2008 om 09:55 uur.

  Als Afellay voor Marokko zou kiezen, zou dat volgens mij ook geen verstandige keuze zijn geweest. Ik bedoel; wat moet je een een elftal van een corrupte regering? Dus beter nl dan Marokko,,over een paar jaar wordt de nl’se elftal een Marokkaanse;) : affelay, Boulahrouz, Aisatti, bekkal, Amrabat enz enz enz. hahaha

 6. mocroboy
  16 maart 2008 om 05:45 uur.

  affelay moet naar marokko net als zairi enz.
  dat is de beste land voor jou

Plaats je reactie