MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse artsenvereniging waardevol

07 maart 2008 | in Gezondheid, Politiek | Reageer

Chirurgen in Marokko De onlangs opgerichte organisatie voor Marokkaanse artsen kan een waardevolle bijdrage leveren aan het onder de aandacht brengen van de problematiek van Marokkaans- Nederlandse patiënten. Dat zegt minister Ab Klink van Volksgezondheid in antwoord op kamervragen van Fleur Agema van de anti-MarokkanenIslam partij PVV.

Agema stelt dat het ongewenst is dat een organisatie zich bezighoudt met het adviseren van instellingen en artsen over de gezondheidszorg voor uitsluitend Marokkaanse patiënten. Klink is het oneens met het PVV-kamerlid en wijst op het bestaan van onder andere de Vereniging van Nederlandse Vrouwelijke Artsen (vnVa), die zich ook op een specifieke doelgroep richt, schrijft MedNet.

Plaats je reactie