MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Feyenoord biedt zes miljoen voor El Ahmadi

15 maart 2008 | in Sport | 4 Reacties

El AhmadiVolgens het lokale RTV Rijnmond heeft Feyenoord een bod van zes miljoen euro neergelegd bij FC Twente voor Karim El Ahmadi. De 23-jarige liet onlangs in de media weten open te staan voor een overgang naar de havenstad.

De Rotterdammers volgen de 23-jarige al een tijdje en lijken nu concrete interesse te tonen in de Marokkaan. Het bod is niet hoog, want naar verluidt willen de ‘tukkers’ twaalf miljoen euro voor de middenvelder ontvangen. Volgens FCUpdate staat El Ahmadi in Enschede nog tot medio 2011 onder contract. In de winterstop probeerde Feyenoord-trainer Bert van Marwijk hem al naar de jubilerende topclub te halen, maar een transfer zat er toen niet in.

Er zijn 4 reacties

 1. berkane
  15 maart 2008 om 07:11 uur.

  hij moet zwaar naar feyenoord

 2. Abderrahim
  15 maart 2008 om 04:21 uur.

  Zo veel is die mannetje nou ook weer niet waard. Voor 12 miljoen koop je ibrahimovic.

 3. berkane
  17 maart 2008 om 07:05 uur.

  ja dat wel maar vriend hij is een van de best middvelders van nerderlan

 4. camari
  17 maart 2008 om 03:01 uur.

  hahah hoop voor mahmadi dat ie bij twente blijft is toch n betere club dan feyenoord feyenoord hoort al lang niet meer bij de top en zal ook nooit komen bij de top ze willen niks vabn marokanen en turken die racistenclub feyenoord nu ze inzien en hopeloos zijn willen ze opeens wel marokanen neem voorbeeld van psv die kijkt meer naar kwaliteit dan afkomst tyfus club feyenoord algemaan bekend vieze racisten beleid ahmadi moet niet daar gaan

Plaats je reactie