MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Buschauffeur vrijuit na slaan meisje

25 maart 2008 | in Maatschappij | 3 Reacties

busEen 39-jarige buschauffeur die een dertienjarig meisje dat zich brutaal en irritant gedroeg een klap in haar gezicht gaf, gaat vrijuit. Dat heeft de Hilversumse politierechter bepaald. De chauffeur had het tot twee keer toe aan de stok met een stel meiden, leerlingen van een school voor kinderen met gedragsproblemen. In september 2006 kwam het in Naarden tot een confrontatie omdat het dertienjarige meisje met een blikje cola de bus niet uitwilde en de chauffeur treiterde. Ze zou de chauffeur ook voor ‘vuile islamiet’ en ‘vuile Marokkaan’ hebben uitgescholden.

,,Ik kon het niet verkroppen in een volle bus”, aldus de chauffeur. Tegenover de rechter ontkende hij de klap, maar bij de politie had de man gezegd dat hij er een ‘beetje van was geschrokken’. Het meisje viel en verliet daarna met haar vriendinnen de bus. De chef van de Connexxion-chauffeur bood het meisje later persoonlijk een bloemetje en excuses aan.

Officier van justitie H. Hoekstra had meer begrip voor de actie van de buschauffeur. ,,Meiden die ontzettend brutaal en vervelend in het openbaar vervoer zijn, daar hebben we allemaal wel eens last van.” De rechter was het met haar eens en nam haar eis (‘schuldig zonder straf’) over. Zo meldt De Gooi- en Eemlander.

Er zijn 3 reacties

 1. peter
  25 maart 2008 om 09:18 uur.

  pedagogische tik. niks mee mee. zolang die griet niet de bus uitkukelde, nix mis mee. bedoel haar neusringetje en piercing zullen nog wel recht zitten. zo straf je vervelend pubergedrag af.

 2. mightymo
  27 maart 2008 om 01:41 uur.

  Die bus chauffeur kan alleen tegen meisjes vechten, moet maar met jong proberen dan laat alle hoeken van die bus zie, k k kaaskop

 3. Alex
  30 maart 2008 om 03:15 uur.

  mightymo volgens mij ben jij kk dom, die buschauffeur is een ISLAMIET

  “Ze zou de chauffeur ook voor ‘vuile islamiet’ en ‘vuile Marokkaan’ hebben uitgescholden.”

  … vuile Marokkan!

Plaats je reactie