MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Ahmadi teleurgesteld in bondscoach

26 maart 2008 | in Sport | 8 Reacties

El AhmadiTerwijl de internationals van FC Twente maandag allemaal op pad gingen, bleef Karim El Ahmadi achter in Enschede. De speler van Jong Marokko is wel opgeroepen voor het duel met Jong Guinee, maar heeft bedankt voor de eer.

“Behalve dat er niets meer op het spel staat, ben ik teleurgesteld dat ik niet voor het A-team ben uitgenodigd”, gaf El Ahmadi toe in TC Tubantia. Zijn ploeggenoot en vriend Ibrahim Maaroufi wordt waarschijnlijk wel opgeroepen voor de nationale ploeg, terwijl de speler op de bank zit bij FC Twente. El Ahmadi: “Hij staat blijkbaar boven mij in de pikorde, terwijl hij niet speelt. Heel jammer voor mij. Ik richt me dan ook liever op FC Twente.”

El Ahmadi hoopt dat er vanaf volgende week met de komst van de nieuwe bondscoach Badou Zaki wat gaat veranderen. “Ik heb begrepen dat hij vaak bij wedstrijden in Europa komt kijken. De huidige bondscoach is nog niet een keer langsgeweest, dat vind ik echt jammer. Wat dat betreft heb ik veel meer vertrouwen in de nieuwe bondscoach.”

Er zijn 8 reacties

 1. mimo
  26 maart 2008 om 10:40 uur.

  reken daar maar niet op die corupte bond stuur toch geen trainer naar nederland om spelers te bekijken zoulang je geen familie heb die bij de voetbalbond werkt kom je nooit in aanmerking bij selectie (A) terecht
  terwijl je beste speler bent op jou positie ik hoop dat je gelijk krijgt en ik
  wens je veel su6 in je toekomst inchalla wasalamo3laikom

 2. Abdess
  26 maart 2008 om 12:50 uur.

  raar van ze volgens mij als je omgeroepen wilt worden moet jaar france L2 dan pas wordt je omgeroepen

 3. Abdrrahim
  26 maart 2008 om 08:52 uur.

  Maaroufi is zeker een arabier en el ahmadi is een berber. Daar zit hem het verschil in natuurlijk.
  Wat een vuile corrupte bond. Geen coach die daar verandering in kan of durft tebrengen. Wat vastgelegd is = vastgelegd. Punt uit.

 4. MA_ROKAAN
  26 maart 2008 om 09:55 uur.

  ach joh doe je ding man jouw tijd komt nog wel
  ga naar feijenoord en dan een europese topclub geloof me dat ze je dan niet over t hoofd zien.

  j ehebt een goeie dribbel en techniek ga zo door.

 5. Assie
  27 maart 2008 om 01:20 uur.

  el ahmadi is een Arabier en geen Berber!!

 6. Freak
  27 maart 2008 om 12:42 uur.

  wollah julie zijn mongoole wat gaat el hamadi in a elftal doen ja ik zie het voor me agogo vs el hamadi ze hebben chamackh die heeft kracht en alouddi sektoui hadji elzhar el hamadi deed het geen eens goed tegen jong oranje hij had 1 doelpunt gemaakt en verder zag je hem niet

 7. Berkany
  27 maart 2008 om 02:37 uur.

  Het is een schande ,als el ahmadi een arabier was ,was allang bij, vroger was ook zo met spelers van berkane . berkane eindigde als tweede toch geen spelers geselecteerd. de legendariche elbyaz is geselecteerd pas toen bij morakech speelde.

 8. MOHA
  28 maart 2008 om 06:30 uur.

  Het heeft helemaal niks te maken met dat hij een berber of arabier is!
  Hierbij geef ik mimo gelijk en ben ik het ook eens dat de Marokaanse voetbalbond erg corrupt is. Ben je een generaal of een belangrijk iemand in Marokko en heb je een familie lid die goed kan voetballen dan heb je niets meer nodig dan een telefoontje naar de voetbalbond. Plus komt er ook nog eens bij kijken dat er slecht wordt geinvesteerd in de nationale elftal. De grootste reden dat coaches niet altijd de gelegenheid hebben om goeie spelers te zoeken. Iniedergeval is El ahmadi een uitstekende speler en ik vind het jammer dat hij niet geselecteerd is. A salaam oe 3alaikoum

Plaats je reactie