MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Salah Edin eist internationale rectificatie

01 april 2008 | in Marokko, Muziek | 3 Reacties

Salah Edin of Mohammed B.Salah Edin eist dat Geert Wilders ten overstaan van de wereldpers aangeeft dat hij in zijn film ‘Fitna’ per abuis een beeltenis van de rapper heeft gebruikt waar hij doelde op Mohammed B. “Er is een brief van mijn advocaat de deur uitgegaan”, vertelt hij aan Novum Nieuws. “Als hij daar morgen niet op heeft gereageerd, klagen we hem aan.”

De PVV-leider, die ‘Fitna’ donderdag op het internet zette, kondigde maandag aan dat hij de film zou aanpassen wanneer hij deze opnieuw zou publiceren. Een schrale troost, meent Edin. “Die film is al acht miljoen keer bekeken. Die kun je niet eens meer van het internet halen”, zegt hij. “We nemen daarmee geen genoegen.” Naast de rectificatie eist Edin een schadevergoeding.

Er zijn 3 reacties

 1. hamzahamza
  02 april 2008 om 12:29 uur.

  top van salah. ik ben jaloes op je salah. jij hebt de kans gekregen om islam te verdedigen en geld te verdiennen van dom wildwers hhhhhhhhhh

 2. nafisa
  02 april 2008 om 02:30 uur.

  Goe zo Salah doe dat en eis veel schadevergoeding.. De film is door heel de wereld bekeken en het heeft je als mens een beeld gegeven dat niet te filmen is als de moordenaar van Theo van Gogh. Attie le din moh dek zemmel!! Wallah ik gun het je van HARTE!! Doe dat we willen grag op de hoogte gehouden worden.. hahaha wel grappig dat hij niet eens het verschil heeft gezien ook degene die de film hebben gezien zijn blind hahaahahah. Maak je niet druk het komt goed inshallah ik hoop dat je een vettte geldbedrag krijg. Rabi 3meh..hahahaha die grappenmakers kunnen niet eens een film maken knip en plakwerk en dan nog een verkeerde foto..Wij moslims staan allemaal achter je. Dind jemeh die Wilders!!

  veel succes met je klacht dien gewoon in je moet niet wachten had ie bij mij moeten doen mijn foto erop zetten wallah hetta ngelieh din moh hezzek..!! Ik ben benieuwd hoe het afloopt..

  thala

 3. maastricht
  03 april 2008 om 10:09 uur.

  nafisa ruikt geld. Heheeheeee
  typisch weer ’n geldwolfje yek??
  Daarom gebeurd ’t jou ook noooit. zo’n schadeclaim
  ain’t gonna happen’ NAfisa Fasika

Plaats je reactie