MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Daklozenkrantverkoper moet het land uit

02 april 2008 | in Maatschappij | 2 Reacties

De gehandicapte Marokkaanse Haarlemmer Khalid El JaouhariDe gehandicapte Marokkaanse Haarlemmer Khalid El Jaouhari staat op het punt als ongewenste vreemdeling Nederland te worden uitgezet. De bekende daklozenkrantverkoper is maandagmiddag opgepakt door de vreemdelingenpolitie.

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) heeft Khalid – die al bijna twee decennia in deze contreien verblijft – sinds begin 2007 op de korrel. De in een rolstoel gezeten Marokkaan is in de jaren negentig veroordeeld wegens cocaïnebezit. Vanwege die veroordeling krijgt hij geen verblijfsvergunning en wil de IND de 39-jarige Khalid gedwongen naar Marokko laten terugkeren.

Tijdens Khalids arrestatie is het er blijkbaar heftig aan toe gegaan, schrijft het Haarlems Dagblad. De daklozenkrantverkoper heeft zich fel tegen zijn aanhouding verzet, aldus een woordvoerster van de politie Kennemerland. Khalid is direct overgedragen aan medewerkers van de Dienst Terugkeer & Vertrek.

Er zijn 2 reacties

  1. jaco
    05 april 2008 om 09:18 uur.

    Tuurlijk moet ie het land uit, gelijk het vliegtuig in en wegwezen, laat de regering hem daar maar te vreten geven .

  2. martin
    12 april 2008 om 11:33 uur.

    Gewoon terug naar zijn eigen land

Plaats je reactie