MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maaroufi wordt opvolger El Ahmadi

03 april 2008 | in Sport | Reageer

Ibrahim MaaroufiAls Karim El Ahmadi FC Twente aan het einde van het seizoen verlaat staat er al een opvolger klaar. Ibrahim Maaroufi ontwikkelt zich in de anonimiteit tot een topper. FC Twente huurt Maaroufi tot juni 2009 van Internazionale.

Voorlopig komt de Belgische Marokkaan vooral in actie in het beloftenelftal, maar niemand twijfelt eraan dat hij weldra El Ahmadi gaat opvolgen.

“Ik werk hard en de trainer (Fred Rutten, red) heeft me laten weten veel vertrouwen in me te hebben”, vertelt Maaroufi volgens VoetbalPrimeur. “Ze zien me bij FC Twente als de opvolger van El Ahmadi. Als ik de kans krijg zal ik de mensen dan ook laten zien dat ik kan voetballen.”

El-Ahmadi vervangen is geen gemakkelijk opdracht. “Maar ik ga mijn stinkende best doen de komende tijd. Dan ben ik hopelijk volgend seizoen basisspeler en verdien ik zo een contract. Ik ben ambitieus en hoewel ik nog eigendom ben van Inter en ik die club nog niet uit mijn hoofd heb gezet, lijkt het me beter om hier te groeien, om later de stap omhoog weer te maken. Maar eerst wil ik de mensen in Enschede laten genieten van mijn spel.”

Plaats je reactie