MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Ahmadi: “PSV miste Aissati en Afellay”

14 april 2008 | in Sport | 2 Reacties

El AhmadiKarim El Ahmadi denkt dat PSV ook na de 1-1 tegen zijn FC Twente kampioen wordt. De Marokkaans jeugdinternational stoorde zich niet aan de uitspraken van PSV’ers vooraf, die zeiden ‘wel even kampioen te worden’.

“Gestoord heeft het me niet, al vond ik het wel allemaal erg voorbarig”, zegt El Ahmadi, in op VoetbalPrimeur.nl. “Ik denk dat iedere club die in eigen huis kampioen kan worden, zoiets vooraf gezegd zou hebben. Het zij zo dat het hen niet is gelukt.”

“Voor mij blijft PSV een topclub en ik verwacht dat ze volgende week alsnog kampioen worden”, voorspelt de middenvelder. “Ze misten vandaag alleen een creatieve speler als Aissati of Afellay op hun middenveld. Bij vlagen waren wij beter.”

Zelf moet Twente zich nog bij de eerste vijf zien te spelen, om zeker te zijn van UEFA Cup-voetbal en bovendien kans te maken op de voorronde van de Champions League. “We hebben nu volledig in eigen hand of we bij de eerste vijf eindigen. Zondag thuis tegen Willem II moet Twente het afmaken.”

Er zijn 2 reacties

  1. Abdess
    14 april 2008 om 10:47 uur.

    miste aisati heel seizoen heeft hij alleen voor psv 27 min gespeeld ook zal hele middenveld aan blesures ziiten dan zou hij toch niet aan spelen komen

  2. Berkany
    14 april 2008 om 06:59 uur.

    De beste speler van psv is aissati en de tweede affelay

Plaats je reactie