MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Fiorentina onder de indruk van Afellay’

18 april 2008 | in Sport | 1 Reactie

afellayDe geruchten doen de ronde dat Fiorentina haar belangstelling heeft getoond in Ibrahim Afellay. De middenvelder van PSV heeft in de dubbele confrontatie in de UEFA Cup een goede indruk gemaakt op trainer Cesare Prandelli, meldt V-Bal.nl. Eerder namen de Italianen Manuel da Costa al over van de regerend landskampioen.

De oefenmeester verwacht dat Afellay een grote speler kan worden, en hoopt hem komende zomer dan ook in te lijven. PSV zou naar verluidt zo’n twintig miljoen euro willen vangen voor de Nederlandse Marokkaan, die bezig is aan zijn vijfde seizoen in de hoofdmacht. Viola versterkte zich onlangs al met Zdravko Kuzmanovic, Osvaldo, Arturo Lupoli en Antony Vanden Borre, maar hen kon het voor minder geld vastleggen.

Er is 1 reactie

  1. mounir
    25 mei 2008 om 05:48 uur.

    Ik gun je het VAN HARTE !

Plaats je reactie