MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Charleroi toont interesse in Jamal Fathi’

20 april 2008 | in Sport | Reageer

Interim-bondscoach van Marokko, Jamal Fathi, schijnt in de belangstelling te staan van de Belgische club Charleroi. De club volgt de Marokkaanse oefenmeester als sinds het WK onder 20 in 2005 toen hij het Marokkaanse elftal tot de halve finale bracht.

De club informeert volgens de Marokkaanse krant Assabah naar de mogelijkheden om Fathi naar België te halen.

De insteek is dat Fathi bij Charleroi de functie van technisch directeur gaat innemen, schrijft Goal.com.

Plaats je reactie