MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Economische missie naar Marokko

22 april 2008 | in Economie | 1 Reactie

marokkoStaatssecretarissen Frank Heemskerk (EZ) en Ahmed Aboutaleb (SZW) leiden van 1 tot en met 4 juni 2008 een economische missie naar Marokko. De bewindslieden bezoeken Rabat en Casablanca, respectievelijk de politieke en economische hoofdstad van het land.

Heemskerk en Aboutaleb spreken met verschillende Marokkaanse politici en bedrijven over sterking van de economische banden tussen beide landen.

Samen met de staatssecretarissen reizen ongeveer 35 Nederlandse bedrijven en onderwijsinstellingen mee, meldt Blik Op Nieuws. Zij richten zich op het leggen van zakelijke contacten in de sectoren duurzame energie, infrastructuur, toerisme, voedselverwerkende industrie, water en onderwijs. De staatssecretarissen volgen een parallel programma dat bestaat uit bedrijfsbezoeken en gesprekken met ministers over onderwerpen als buitenlandse handel, toerisme, economische trends, investeringen, uitbesteding van diensten en onderwijssamenwerking.

Er is 1 reactie

 1. Mostafa
  24 april 2008 om 10:56 uur.

  Mooie en ik zou het ook zeker doen, maar Aboutaleb moet ook iets doen voor de Marokkanen hier die op hem hebben gestemd en gesteunt en tot Den Haag geduuwd!
  Bijvoorbeld door te zeggen tegen zijn parlement collega : Hou je mond over De Marokkanen en De islam! pak hard de extremiste moslims.
  NU!
  U beleidigd ze! u bent volgens het artikel 1 van de Grondwet en het artikel 137c strafbaar.
  Aboutaleb moet en nu zorgen dat de islam in dit artikel wordt erkend als religie!!!! Tot nu toe , de islam is niet daar bekend. Lees het artikel en vergelijken met de uitspraak van de rechter Paris, over Wildersfitna.Wilders mag volgens haar zeggen wat hij wil over de islam en de profeet!! Terwijl Aboutaleb als gelovige ook bidt en af en toe naar de moskee gaat.
  Trouwens doet hij nog aan Ramadan? natuuuuuurlkijk.
  Hij moet laten zien wat hij hier ook kan.
  De vrede.

Plaats je reactie