MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Belangrijke drugsbaron opgepakt in Ceuta

25 april 2008 | in Maatschappij | 6 Reacties

cannabisIn Spanje is een van de belangrijkste hasjhandelaars in de wereld gearresteerd. De Marokkaan Mohammed Taieb Ahmed, die in december vorig jaar uit een Marokkaanse gevangenis wist te ontsnappen, werd gepakt in de Spaanse enclave Ceuta in het noorden van Marokko.

Dat meldde de Spaanse politie donderdag.

Ahmed, ook bekend als ‘El Nene’ (de baby), was in 2003 tot acht jaar cel veroordeeld voor drugssmokkel. In een zwaarbeveiligde gevangenis ten noorden van de Marokkaanse hoofdstad Rabat leidde hij een luxeleventje omdat hij het gevangenispersoneel had omgekocht. Hij beschikte over drie cellen met airco, ultramoderne tv-apparatuur en een computer met internet. Met hulp van bewakers wist Ahmed in december te ontsnappen. Het Brabants Dagblad meldt dat Marokko om zijn uitlevering gaat vragen.

Er zijn 6 reacties

 1. kano
  25 april 2008 om 05:25 uur.

  hij was altijd weg hij leefte in zijn villa en in een luxe deel van de gevangenis met moderne apparatuur en hij heeft zelfs een enternet.

 2. yaser
  25 april 2008 om 09:13 uur.

  http://www.blikopnieuws.nl/bericht/74358

  En hier nog 1, alleen maar last van die lui

 3. ali
  26 april 2008 om 01:10 uur.

  Voor de echte marokkanen die hun moerstaal beheersen kan je hier verder lezen>>>>>>>>>http://www.hespress.com/?browser=view&EgyxpID=6207
  Degene die het nog niet kunnen lezen kunnen hier terecht >>>http://www.languageguide.org/arabic/

  Hij heeft niet echt een crimi. kop hahhha

 4. moena
  26 april 2008 om 08:33 uur.

  hier in Nederland willen ze de gevangenis terug in de tijd doen, alle luxe afpakken en meer gevangene in één cel dus de derde wereld na doen, terwijl ze in die landen zelfs in de gevangenis internet hebben ongeloofelijk hoe de wereld in mekaar zit.

 5. mo
  29 april 2008 om 06:35 uur.

  zulke drugsbaronnen zitten hier vol in europa

 6. WAR
  30 april 2008 om 01:55 uur.

  elke coffeeshop eigenaar is een drugs baron

Plaats je reactie