MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Alcohol geweerd uit hotel na bezoek sjeik

04 mei 2008 | in Toerisme | 7 Reacties

Gasten van het Grand Hyatt Hotel in Cairo kunnen het drinken van een glas bier of wijn voorlopig uit hun hoofd zetten. Na een bezoek van de Saoedi-Arabische eigenaar Abdel Aziz Ibrahim bin Ibrahim is in het luxe vijfsterren hotel geen druppel alcohol meer te krijgen. De sjeik is een overtuigd moslim en wil uit geloofsovertuiging niet dat er nog langer alcohol aan klanten wordt verkocht.

Na zijn bezoek op vrijdag (25 april) eiste de Saoedi-Arabiër dat al de voorraden in het hotel vernietigd moesten worden. Sindsdien hebben de hotelgasten niet meer van een borrel kunnen genieten.

Of de alcohol uit het hotel geweerd blijft, is nog de vraag. De eigenaar is met de hotelketen Grand Hyatt over het onderwerp in discussie. Het hotel riskeert een statusverlaging als de situatie aanhoudt. Hotels met drie sterren of meer zijn verplicht alcohol te serveren, bericht Zakenreisnieuws.nl.

Er zijn 7 reacties

 1. peter = de naam
  04 mei 2008 om 10:34 uur.

  Zodra de gasten toeristen wegblijven, leegstand en dus omzetverlies dreigt, keert de alcohol snel terug.

 2. real
  04 mei 2008 om 07:20 uur.

  weer een mafkees

 3. berber
  05 mei 2008 om 11:49 uur.

  macha allah deze sheik.

 4. yassin
  05 mei 2008 om 03:04 uur.

  real waarom is hij een mafkees om dat hij diep gelovig is ik noem jou een mafkees die op aarde rond loopt zonder doel en geen benul heeft waarom je op deze aarde bent gezet door god

 5. kano
  08 mei 2008 om 08:28 uur.

  deze kerel heeft toch al geld zat als het hotel zonder verkoop van alcohol slecht gaat draaien dan gaat die hem vekopen en hij heeft waarschijnlijk meer zaken op deze aarde en trouwens veel moslims die op zoek zijn naar hotels zonder alcohol zullen daar gaan logeren, en dat zijn meestal gelovige sheiks en zakenmensen die geld zat hebben, aan een toerist uit Europa heb je niets aan.

 6. wassima
  08 mei 2008 om 10:03 uur.

  tabaraka allah 3ala hada a sheikh

  deze mannen hebben wij nodig!

 7. moslim
  11 mei 2008 om 09:13 uur.

  hij is de MAN!!!

  zulke personen hebben we zkr nodig ja,

Plaats je reactie