MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gouden film voor ‘Dunya & Desie’

06 mei 2008 | in Film | 3 Reacties

Dunya & DesieDe roadmovie ‘Dunya & Desie’, gebaseerd op de gelijknamige tv-serie, heeft sinds 14 april meer dan honderdduizend bezoekers getrokken. Hoofdrolspeelsters Eva van de Wijdeven en Maryam Hassouni en regisseur Dana Nechushtan kregen volgens De Pers maandagavond de daarbij horende Gouden Film-trofee overhandigd in Amsterdam.

Sinds het openingsweekeinde stond ‘Dunya & Desie’ op de eerste plaats van de Nederlandse box office. Hoewel de film deze week van de koppositie werd verstoten door de miljoenenproductie ‘Iron man’, kwam hij gemakkelijk aan de honderdduizend bezoekers.

In ‘Dunya & Desie’ gaan de twee 18-jarige Amsterdamse hartsvriendinnen Dunya en Desie naar Marokko om daar een avontuurlijke reis te maken.

Dunya & Desie:

Er zijn 3 reacties

 1. Ahmed
  07 mei 2008 om 11:54 uur.

  ja dit is zeker west kant

 2. kano
  08 mei 2008 om 08:06 uur.

  een dom film

 3. samira
  08 november 2013 om 11:20 uur.

  dunja en desie op reis naar marokko

  ik keek Vroeger naar die serie

  groetjes samira

Plaats je reactie