MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Fransman Lemerre nieuwe coach Marokko

14 mei 2008 | in Sport | 8 Reacties

De Marokkaanse voetbalbond heeft Roger Lemerre aangesteld als bondscoach van de nationale ploeg. Dat maakte de bond gisteren bekend. De Fransman volgt zijn landgenoot Henri Michel op, die zijn ontslag kreeg na de teleurstellend verlopen Afrika Cup. Marokko overleefde begin dit jaar de eerste ronde niet.

Lemerre leidde Frankrijk in 2000 naar de Europese titel, door in de finale in de Rotterdamse Kuip Italië te verslaan. Met Tunesië won de Fransman in 2004 de Afrika Cup. Tijdens de laatste Afrikaanse titelstrijd werd Tunesië in de kwartfinales uitgeschakeld, waarna Lemerre te horen kreeg dat zijn contract niet verlengd zou worden. De verbintenis van de 66-jarige trainer loopt volgende maand af, schrijft het NRC Handelsblad.

De Fransman moet Marokko naar het wereldkampioenschap in 2010 zien te leiden.

Er zijn 8 reacties

 1. Rincon
  14 mei 2008 om 12:54 uur.

  Tfou 3la rassa Dyimah,msha fransawi ou ja fransawi,faynouma elmagharba,de Marokkaanse voetbalbond is corrupt,dus WEG met Ben Slimmane en de veertig rovers.hna Bghina bondscoach ykoun Maghrebi !!!

 2. zva
  14 mei 2008 om 04:27 uur.

  tfoe tfou tfoe gobashoen yemathkhoem.

  ze leren het nooit jbala mohatou

  zaki 4 ever

 3. Simo
  14 mei 2008 om 05:48 uur.

  Mettafek m3a Rincon 100%. Yen3el bou Lemer. Ook weer zo’n aroggante zakkenvuller. De vraag is wanneer heeft de volgende FRANSE trainer de leiding, want die stelletje ezels bij de voetbalbond willen maar niet verder kijken. Ik heb liever een marokkaanse trainer (Zaki bijv)of een ander maar geen franse, want dat (de franse voetbalschool) werkt niet, nog nooit heeft een franse trainer iets bijzonder bereikt met marokko. dus weg met Lemer.

 4. mhamed
  15 mei 2008 om 10:50 uur.

  de hele marokkaanse voetbalbond is te verglijken met f.c knudde, en coruptie zal daar de baas blijven.WEG MET DIE DIEVEN .

 5. Salim
  15 mei 2008 om 01:41 uur.

  tfoe sukkels hij is de neef van henri mizan.
  en nu krijgen we rogger boushoem als trainer.
  de beste keuze voor marokko is zaki .
  alleen maar homos in die marokaanse voetbalbond die hun kontje graag aan fransen weggeven. zelfs met mij als trainer is de halve finale van de afrika cup te behalen en de eind ronde van het WK marokko heeft genoeg kwaliteitn.
  hij gaat ze naaien een voor een alleen maar konte likkers van sarkozy en zijn familie daarzo dus FRMF maarokaanse voetbalbond staat voor .
  France Football Maffia Fuckyou.

 6. Abla
  15 mei 2008 om 01:54 uur.

  weer een franse trainer voor die sukkels die maken niets daarzo.
  kijk maar naar henry mizan. en nu hebben we rogger boushoem.
  fuck heel die marokkaanse voetbalbond. kontelikkers van frankrijk lemyere gaat hun in die krottenwijk waar het kanoorlicht van de frmf geven.
  fuck hun. FRMF betekent vanaf nu af aan France Football Maffia Fuck.
  dus vanaf nu af aan staat dat op het shirt van marokko.
  we krijgen tijdens de wedstrijden ook een nieuwe volks lied.
  zelfs ik kan marokko naar de halve finale van de afrika cup brengen en naar de eindronde vn het WK marokko heeft genoeg kwaliteiten.Bijv El ahmadi El zhar .

 7. kano
  16 mei 2008 om 06:19 uur.

  elk coach die de Tunesiers wordt eruit geschopt wordt deze door de Marokkanen in dienst genomen, bijv. die neppe Henri Michel 1998 en deze bijaarde sukkel, inderdaad de Marokkaanse bond moet opgeruimd worden want die bestaat uit currupten

 8. mo333
  17 mei 2008 om 02:23 uur.

  geef hem een kans 🙂

Plaats je reactie