MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussoufa krijgt jaarlijks 1,3 miljoen euro

17 mei 2008 | in Sport | 2 Reacties

Mbark BoussoufaNewcastle United toonde belangstelling voor Mbark Boussoufa. De Nederlandse Marokkaan gaf echter te kennen bij Anderlecht te willen blijven. De onderhandelingen over een verbeterd contract vielen echter stil. Boussoufa verlangt duidelijkheid, want HSV en Schalke 04 volgen zijn prestaties op de voet.

De onderhandelingen over een contractverlenging bij Anderlecht begonnen in februari. Anderlecht en Boussoufa maakten in april bekend dat de zaak bijna in kannen en kruiken was. Enkele weken later is het doodstil. De kleine balgoochelaar wordt er wat onrustig bij.

“Ik heb geen afspraak in mijn agenda en ik heb al een tijdje niets meer vernomen van het bestuur”, stelt Boussoufa in HBvL. “Ik heb altijd gezegd dat ik graag wil blijven en daar blijf ik bij. Iedereen weet dat. De bal ligt in het kamp van Anderlecht. De club moet tonen hoe graag ze me willen houden.”

Er is nog discussie over één punt, en dat zou niet om geld gaan. Volgens RSCA-manager Herman Van Holsbeeck is er geen vuiltje aan de lucht. “Het komt wel in orde.”

Als Anderlecht en Boussoufa hun handtekening plaatsen onder het nieuwe contract zal Boussoufa jaarlijks 1,3 miljoen euro opstrijken, meldt VoetbalBelgië.be.

Er zijn 2 reacties

 1. mocro-wijviiee
  18 mei 2008 om 02:55 uur.

  zo jezus! hij heeft het wel verdient maar moetje dat eens jaarlijks krijg sahbi, tfoe man… zou ik ook wel willen:(

 2. Peter = de naam
  19 mei 2008 om 03:48 uur.

  En als ie naar Engeland of Dutsland gaat,kan ie 4 a 5 x zoveel verdienen en sportief meer successen hebben. Want Anderlecht is wel een aardige club, maar HSV en Schalke zijn wel een sportief treedje hoger. Schalke championsleage.

  Nu een verbeterd contract tekenen en straks tussentijds verkocht worden. Anderlecht blij en Boussoufa ook. Zo werkt dat in de voetballerij.

Plaats je reactie