MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkanen leggen krans in Auschwitz

19 mei 2008 | in Maatschappij | Reageer

kransEen groep van circa dertig Marokkaanse mannen uit Amsterdam-West heeft zondag een krans gelegd bij het internationaal monument in het nazivernietigingskamp Auschwitz-Birkenau. In de gaskamers daar hebben de nazi’s ongeveer 1,1 miljoen joden en andere mensen omgebracht.

Toen de mannen erheen liepen, droegen zij om de beurt het bloemstuk. Voorzitter Mohamed Ziani van de Werkgroep Marokkaanse Ouderen uit Amsterdam-Slotervaart, initiatiefnemer van de reis, en voorzitter Jacques Grishaver van het Nederlands Auschwitz Comité legden de krans vervolgens bij het monument. Zo meldt het Algemeen Dagblad.

Plaats je reactie