MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Voetbalteam Den Bosch wint NK

20 mei 2008 | in Sport | Reageer

Royal Air MarocHet Marokkaans voetbalteam uit Den Bosch mag zich het beste team van Nederland noemen. Zondag won de ploeg in Oisterwijk het Nederlands-Marokkaans voetbaltoernooi. Daarmee vertegenwoordigt het Bossche team Nederland begin juni op een internationaal voetbaltoernooi in het Noord-Afrikaanse land.

De hele ploeg vliegt dan op kosten van Royal Air Maroc naar het toernooi. Naast de strijd om de prijs ging het veel deelnemers om het zien van bekenden, bericht Omroep Brabant.

Plaats je reactie