MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Miljoenenen liggen klaar voor Boussoufa’

21 mei 2008 | in Maatschappij | Reageer

Mbark BoussoufaEen salaris van 1,3 miljoen euro bruto, 15% van de transfersom en een contract tot 2012. Het Belgische Anderlecht heeft veel over voor een langer verblijf van Mbark Boussoufa. Volgens de Belgische krant Het Laatste Nieuws tekent Boussoufa nog deze week een nieuw contract bij Paars-Blauw.

Eerder nog leek een deal van de baan, omdat er onenigheid was over de hoogte van het gedeelte van de transfersom dat de 23-jarige spelmaker wilde ontvangen bij een eventuele transfer. Over dit punt hebben de beide partijen inmiddels overeenstemming bereikt.

In de zomer van 2006 maakte Boussoufa de overstap van AA Gent naar Anderlecht. Daarvoor kwam de Marokkaans international uit voor Chelsea en Ajax.

Plaats je reactie