MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mustapha Hadji: “Lemerre goede keuze”

22 mei 2008 | in Sport | 6 Reacties

Mustapha HadjiDe Marokkaanse legende Mustapha Hadji vertelt in een interview met de Marokkaanse krant Assabah dat hij de nieuwe bondscoach Roger Lemerre een goede keuze is van de Marokkaanse voetbalbond. Mustapha Hadji die in 1998, Afrikaanse voetballer van het jaar werd, benadrukt dat Lemerre met Marokko prestaties geleverd kan worden door de ervaring van de Fransman.

“Het aanstellen van Roger Lemerre zou een goede keuze zijn voor Marokko, gezien zijn ervaring en de prestaties die hij heeft behaald met Frankrijk en Tunesie”, aldus Mustapha Hadji tegenover Assabah.

De ex-international geeft zelf aan dat hij bereid is om bij de Marokkaanse bond te gaan werken en dat hij zich gaat aanmelden voor een trainer-cursus, schrijft VoetbalPrimeur.

Er zijn 6 reacties

 1. Berkany
  22 mei 2008 om 07:32 uur.

  Ik zou het ook zeggen om blijvend kans te krijgen om te spelen, wat een reactie van die hadji.

 2. mocro
  24 mei 2008 om 12:09 uur.

  Hij speelt allang niet meer a domme berkani

 3. je weet dat togh
  24 mei 2008 om 03:07 uur.

  maar dat kan helaas niet want hij is nu bezig met het beroep trainer zij, en dan kan hij 2 dingen niet teglijk doen. dus ik begrijp jou reactie absoluut niet,
  en ik vind trouwens dat hadji gelijk heeft, want lemmere is een goede trainer met veel ervaring, hij heeft selfs ek gewonnen met frankrijk

 4. kano
  25 mei 2008 om 03:49 uur.

  Mustafa Haji wordt bijna opa , hij heeft wel een kans om met de bijaardenelftal mee te doen

 5. mounir
  25 mei 2008 om 05:45 uur.

  Wat een vooroordelen zeg, het is Musthapa Hadji die het zei en niet Youssef Hadji, volgens mij volg jij het marokkaans voetbal niet zo zeer, dat je dat niet weet egioel

 6. mhamed
  27 mei 2008 om 12:28 uur.

  zolang die dieven bij die fransen blijven zullen wij nooit wat bereiken.
  WEG MET CORUPTIE EN VOETBAL MET JE HART OF HET LAATSTE WEDSTRIJD VAN JE LEVEN IS.

Plaats je reactie