MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Chamakh mogelijk niet tegen Ethiopië

29 mei 2008 | in Sport | 3 Reacties

ChamakhDe Marokkaanse aanvaller Marouane Chamakh doet mogelijk niet mee tegen Ethiopië. De wedstrijd die aanstaande zaterdag wordt gespeeld komt waarschijnlijk nog te vroeg voor de speler van Girondins Bordeaux.

De Marokkaanse selectie is sinds afgelopen zondag bij elkaar om voor te bereiden voor de aankomende WK- en Afrika Cup-kwalficatiewedstrijden. Zaterdag komt in Casablanca Ethiopië op bezoek en daarbij moeten de Atlasleeuwen waarschijnlijk aanvaller Marouane Chamakh missen. De speler van het jaar van Bordeaux kampt met een knieblessure.

“We hopen dat Chamakh vóór de wedstrijd tegen Ethiopië fit is om mee te doen”, aldus Jamal Fathi. Youssef Safri, Nabil Dirar en Adil Hermach hebben lichte klachten, maar kunnen wel gewoon mee doen. Karim El Ahmadi is de enige ‘Nederlander’ in de selectie.

Interim-bondscoach Jamal Fathi voegde vier spelers toe aan zijn 25-koppige selectie, te weten Ahmed Ajeddou, Sofiane Benzouien, Brahim El Bahri en Hamza Boudlal. Deze spelers zijn erbij gehaald omdat Jamal Fathi ze wilden zien hoe ze zich hebben ontwikkeld.

Marokko mist bovendien drie vaste krachten door een blessure. Zo zijn Abderrahman Kabous, Youssef Hadji en Abdeslam Ouaddou er niet bij. Volgens Jamal Fathi mag Ethiopië niet onderschat worden en moet Marokko zich goed concentreren tijdens de wedstrijd. dat schrijft VoetbalPrimeur.nl.

Er zijn 3 reacties

 1. mounir
  30 mei 2008 om 04:23 uur.

  Chamakh en Hadji kun je vervangen voor : het liefst el zhar of benjelloun

  Safri: kun je El Ahmadi voor opstellen of nabil dirar kan ook op middenveld overigens vindt ik dat el ahmadi sowieso basis moet staan !

  Kabous en Ouaddou: Amine Rbati, El karkouri, Youssef Rabeh, Basser, mahdoufi, kortom verdeigers genoeg.

  keeper: lamyaghri
  backs: basser en rbati
  centraal: rabeh en karkouri
  centraal middenvelder: el ahmadi
  linkshalf: boussoufa
  rechtshalf: alloudi
  linksbuiten: benjelloun
  rechtsbuiten: el zhar
  spits: elyounnoussi ( k weet niet of hij al is opgeroepen)

  BTW, weet iemand hoe laat ze morge spele

 2. Berkaniiiiii
  30 mei 2008 om 10:58 uur.

  Ik denk dat je tegen Ethiopië met een B elftal kan optreden,

  En ik heb er zeker vertrouwen in dat ze er van gaan winnen, anders ja……..

  En Mounir ik had gezien op RTM dat ze om 19:00 marokkaanse tijd beginnen.
  Dus bij ons dan 21:00 uur…..

  Het wordt een saai wedstrijd……..

 3. mounir@
  31 mei 2008 om 05:07 uur.

  Berkani bedankt !!!
  of het kan juist een hele leuke wedstrijd worden met veel doelpunten, k ga in ieder geval zeker kijken !!!! K denk dat je Ethiopie niet moet ondersgatte, kijk naar naar de wedstrijd tegen Guinee

Plaats je reactie