MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Muziekserie “In en rond de Maghreb”

04 juni 2008 | in Amusement, Marokko, Muziek | Reageer

maghrebVanaf oktober dit jaar is er een muziekserie genaamd “In en rond de Maghreb” in Vredenburg (Utrecht). Muziek, poëzie, film en dans komen allemaal voorbij in deze serie. De Toearegs van Imarhane uit Mali zingen, dansen en laten zich begeleiden door bijzondere snaarinstrumenten zoals de luitachtige tehardant.

Jazzgitarist Corrie van Binsbergen brengt een duizend-en-een-nachtsprookje tot leven door samen met onder andere de Marokkaanse zangeres Touria Hadraoui de zwijgende film L’Atlantide van live muziek te voorzien. Dichter Rays Said Outajajt en de Spaanse zangeres Begoña Olavide besluiten deze serie met elk een concert in RASA.

Plaats je reactie