MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuwe film met Maryam Hassouni

05 juni 2008 | in Film | 4 Reacties

Maryam HassouniDe 23-jarige van oorsprong Marokkaanse actrice Maryam Hassouni heeft een rol bemachtigd in ‘Anubis en het pad der zeven zonden’, de filmversie van de televisieserie Het Huis Anubis. Dat heeft distibuteur Independent Films woensdag bekendgemaakt.

“Ik ben gek op dit soort avonturenfilms. Meespelen in deze film is voor mij daarom een droom die werkelijkheid wordt.” Hassouni speelt Charlotte, een meisje dat al jaren in haar eentje ronddwaalt in de bossen en wacht op het moment dat ze haar ware liefde in de armen kan sluiten.

‘Anubis en het pad der zeven zonden’ draait vanaf 8 oktober in de bioscopen.

Er zijn 4 reacties

 1. Rotterdam-zuid
  05 juni 2008 om 07:13 uur.

  haha zoo vanaf nu ga k ook elke dag anubis kijken

 2. iman
  20 januari 2009 om 04:05 uur.

  ja ik hou van het huis anubis zo zo dus duuuuuuuuuuuu ik ga alltijd kijken en weet je wat mirjam de msn is

 3. Bikkel
  10 april 2009 om 06:37 uur.

  Ik heb de film inmddels gezien, leuke film was. het.

 4. dsquared schoenen
  04 mei 2012 om 04:56 uur.

  Ik heb de film inmddels gezien ook!

Plaats je reactie