MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kleuren Award voor Najib Amhali

11 juni 2008 | in Maatschappij | 1 Reactie

amhaliMorgenavond, 11 juni 2008, zal tijdens een speciale bijeenkomst – Eenheid is Kracht | De Afsluiting | – oud premier Ruud Lubbers namens Stichting Eenheid is Kracht de populaire Najib Amhali onderscheiden met de Kleuren Award 2008. Amhali was samen met Quintis Ristie en Prem Radhakishun genomineerd voor deze prijs.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door jongeren tijdens de Internationale Eenheid is Kracht Awardshow en is voor een Bekende Nederlander die kleur geeft aan de samenleving zodoende het integratieproces te bevorderen. Tevens fungeren deze Bekende Nederlanders als rolmodellen voor de jeugd. Voor het eerst in de geschiedenis van de Awardshow kregen twee kandidaten evenveel stemmen ( 42 procent) van het publiek, te weten Najib Ahmali en Quintis Ristie. Ristie kreeg de prijs op 30 maart j.l. uitgereikt en morgenavond is de beurt aan Amhali. Eerder ontvingen Jörgen Raymann (2006) en Lucille Werner (2007) de prijs.

In het twee uren durende programma op Hogeschool INHOLLAND Rotterdam zal Doca Bureaus het onderzoek Jongeren en Integratie presenteren waarna een pittig debat volgt. Diverse Twee Kamerleden, Gemeenteraadsleden, professionals en uiteraard jongeren zullen aan dit debat deelnemen. Dhr Lubbers krijgt het eerste exemplaar van dit onderzoek uitgereikt.

Stichting Eenheid is Kracht is een jonge landelijke diversiteitclub die zich ten doel heeft gesteld de (culturele) diversiteit de vergroten, promoten en te waarborgen. De organisatie richt zich op de doelgroep 15 –35 jaar en tracht deze groep te empoweren om te participeren, hun talenten te ontwikkelen en een maatschappelijke bijdrage te leveren.

De bijeenkomst Eenheid is Kracht | De Afsluiting | vindt plaats in het auditorium van Hogeschool INHOLLAND Rotterdam van 19.00 tot en met 21.00. Inloop ia vanaf 18.30.

Er is 1 reactie

  1. moena
    16 juni 2008 om 11:26 uur.

    goed zo najib ik ben trots op je ga zo door.

Plaats je reactie