MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Marcouch draaft door met idee’

11 juni 2008 | in Politiek | Reageer

Ahmed MarcouchDe vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) vindt dat stadsdeelvoorzitter Marcouch doordraaft met zijn opmerking dat openbare scholen in Amsterdam meer aandacht moeten hebben voor de islam.

De meeste moslims, die hun kinderen naar een openbare school sturen, zijn heel tevreden, zegt directeur Rob Limper tegen AT5.

In een interview in Het Parool afgelopen zaterdag zei Marcouch meer aandacht te willen voor religie op openbare scholen, omdat veel islamitische ouders gewetensproblemen hebben vanwege zaken als gemengd sporten, bloot douchen, feestdagen.

Plaats je reactie