MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rechtbank weert bezoekers uit moskee

26 juni 2008 | in Maatschappij | 3 Reacties

MoskeeVijf bezoekers van de Essalammoskee mogen de komende zes maanden geen bezoek brengen aan het Rotterdamse gebedshuis. Op iedere overtreding ervan staat een dwangsom van 1000 euro. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam woensdag bepaald.

Volgens de rechter mag het moskeebestuur mensen weigeren die zich niet aan de regels houden en de orde verstoren. Het bestuur van de Stichting Essalam Moskee beticht de mannen van oproer en opstand in het gebedshuis.

Tussen beide partijen sluimert al jarenlang een conflict. Incidenten volgden elkaar op en het kwam zelfs tot een handgemeen, meldt het Algemeen Dagblad.

Er zijn 3 reacties

 1. fdesss
  26 juni 2008 om 02:59 uur.

  goeiendag
  gaat wel erg ver wat daar allemaal gebeurt

 2. kano
  26 juni 2008 om 05:34 uur.

  het zijn allemaal zakkenvullers

 3. fietser
  29 juni 2008 om 07:22 uur.

  begrijp niet hoe je problemen kan maken in een moskee ???
  een moskee is voor ander dingen bedoelt,
  Marokkanen en moskee gaat ook niet altijd samen in nederland,
  dat komt omdat men hier van een moskee een buurthuis maakt
  zie de moskeen in marokko, Puur alleen om te bidden en meer niet.

Plaats je reactie