MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Liefde’ tussen Rita Verdonk en Tofik Dibi

27 juni 2008 | in Politiek | 7 Reacties

Tofik DibiDe 27-jarige Marokkaanse GroenLinkser Tofik Dibi en de 52-jarige voorvrouwe Rita verdonk van de eenmansfractie Verdonk hebben elkaar inhoudelijk gevonden meldt De Volkskrant. Donderdag publiceerden ze gezamenlijk een vlammend opiniestuk in de Volkskrant tegen ChristenUnie-minister Rouvoet voor Jeugd en Gezin.

In een vorig leven demonstreerde hij tegen haar en viel haar verbaal frontaal aan – zij, de minister die van geen wijken wilde weten; hij, de woedende demonstrant die haar hoe dan ook tot staan zou brengen. Maar nu ze beiden het volk vertegenwoordigen in de Tweede Kamer, vinden ze elkaar geweldig schrijft Sheila Sitalsing van de Volkskrant.

“Ze is charismatisch, ze haat gezanik, ze is echt goed”, glundert Tofik Dibi. “Hij is kritisch, een doorbijtertje en reuze oplossingsgericht. Ik herken veel van mezelf in hem”, knikt Rita Verdonk. “Weet je dat ik hem politicus van het jaar heb genoemd in een enquête?”

Er zijn 7 reacties

 1. xx
  27 juni 2008 om 11:23 uur.

  v… H..O

 2. mhamed
  28 juni 2008 om 12:26 uur.

  gelul trap niet in jongen.

 3. Hassanhasson
  29 juni 2008 om 09:33 uur.

  Ik wist niet dat dibi op een pinda zwijn valt..
  we zouden haar moeten aanklagen voor dit zuiver kindepedofilie..
  Rita, alleen van de naam, krijg ik kootsneiging bbbbbbbbbbbhhhhhhhhhh ja hoor en daar gaat mijn ontbijt..

  Waarschijnlijk is dibi (wolfje) uitgekeken op mevrouw Vos, who’s next?

 4. Henk el Makhloufi
  29 juni 2008 om 11:58 uur.

  Verdonk is net zo betrouwbaar als die peroxidekop.
  Haar geldverslindende organistie zonder vooruitzichten heeft ze “Favorita BV “genoemd.
  Jammer dat Dobi hier intrapt.

 5. fietser
  29 juni 2008 om 07:18 uur.

  hahah ik vind het gewoon grappig allemaal
  wanneer gaat men in nederland echt politiek bedrijven
  want dat gebeurt nu al echt jaren nier meer als ik me niet vergis
  er wordt overal mee bemoeit en wie het hardst wat doms roept
  is gelijk populair, dat zegt ook weer eens veel over de gemiddelde nederlander
  zou me echt diep schamen,

 6. Henk el Makhloufi
  01 juli 2008 om 01:26 uur.

  Fietser,dat is lang geleden en ik denk dat het ook niet meer terug komt.
  Dus wees maar blij dat op de fiets bent want dan kan je doorrijden bij alles wat in dit land al vele jaren stilstaat,.

 7. mjahed
  02 juli 2008 om 08:58 uur.

  Die Dibi is echt helemaal de weg kwijt. Samenwerken met een xenofobe trol die ook nog eens een minderwaardigheidscomplex heeft, want anders zou ze niet zo zeiken over “ze willen ons sinterklaasfeest afnemen”. Gewoon te zielig om woorden aan vuil te maken

Plaats je reactie