MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

45 graden in Marokko!

02 juli 2008 | in Toerisme | 3 Reacties

marokkoNa Tunesië en Algerije, heeft nu ook Marokko te maken met hitte. De temperatuur liep maandag plaatselijk op tot boven de 45 graden. Maandag zorgde een aflandige oostelijke wind uit de Sahara voor hoge temperaturen. De thermometer wees 43,7 graden aan in Marrakech en 43,4 graden in de kustplaats Safi. In Safi is het doorgaans 25 graden in juni.

In Marokko is het dankzij de aanwezigheid van de Atlantische Oceaan doorgaans iets koeler dan in Algerije. In juni loopt de maximumtemperatuur uiteen van 20 graden aan de kust bij Essaouira tot 34 graden in het binnenland bij Quarzazate.

In een groot deel van het land was het tussen de 35 en 40 graden. Slechts op enkele plaatsen bleef het koeler met temperaturen van rond de 25 graden. Pas in het weekend wordt afkoeling verwacht. Zo schrijft de Vereniging voor Weerkunde en Klimatologie.

Er zijn 3 reacties

 1. dididdid
  02 juli 2008 om 11:17 uur.

  ik ben nu in marrakech en geloof me je stikt hier al moehim hamdulilah .

 2. Abla
  03 juli 2008 om 12:31 uur.

  geloof me ik ben nu in imzourn het ruikt hier heerlijk.
  en je gelooft je ogen niet want ze hebben er een sloot en het is hier 43.229 graden. dus lekker zwemmen samen met alle ezels.

 3. MO-6
  07 juli 2008 om 02:42 uur.

  ABLA… lekker zwemmen samen alle ezels ??? :S
  i don’t get it?

Plaats je reactie