MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Farid Azarkan nieuwe directeur SMN

08 juli 2008 | in Maatschappij | 6 Reacties

Farid Azarkan nieuwe directeur SMNHet Samenwerkingsverband van Marokkanen in Nederland (SMN) heeft dhr. drs. F (Farid) Azarkan MSc per 1 juli 2008 aangesteld als directeur. Farid Azarkan gaat leiding geven aan het bureau van SMN. In de afgelopen periode heeft het bestuur van SMN, samen met dhr. Azarkan, een ambitieus meerjarenplan ontwikkeld waarmee zij in staat zal zijn om nog beter de belangen van de Marokkanen in Nederland te behartigen.

Het Samenwerkingsverband van Marokkanen in Nederland heeft per 1 juli 2008 een directeur aangesteld. De keuze is gevallen op Farid Azarkan. Hij heeft vanaf december 2007 op interim-basis leiding gegeven aan het bureau van het SMN. In die periode heeft het bestuur van het SMN, samen met Farid Azarkan, een ambitieus plan opgesteld voor de komende drie jaar. Farid Azarkan gaat samen met de beleids- en projectmedewerkers uitvoering geven aan het plan. Zo zal er prioriteit worden gegeven aan netwerkontwikkeling zodanig dat SMN in staat wordt gesteld de belangen van de Marokkaanse gemeenschap nog beter te kunnen behartigen. Het bestuur heeft besloten om te focussen op de thema’s die betrekking hebben op jongeren, onderwijs, identiteit en democratisch burgerschap.

Profiel:
Farid Azarkan (36) heeft van 2004 tot 2007 bij de gemeente Amersfoort een managementfunctie vervuld. Daarvoor is hij vier jaar directielid geweest van ABC Managementgroep en van 1997 tot en met 2000 heeft hij gewerkt als regiomanager bij Start Holding.
In 1994 heeft hij zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool afgerond. Van 1996 tot en met 1999 studeerde hij Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU in Amsterdam. In 2005 behaalde hij zijn Master of Science aan de Saxion Hogeschool/Greenwich Universty.
In het bestuur van de vereniging Facility Management Nederland (FMN) vervult Farid Azarkan de rol van secretaris. Daarnaast is hij lid van de examencommissie van de Hogeschool van Utrecht en lid van het Comité van aanbeveling van de Netherlands Facility Cost Index (NFC).

Er zijn 6 reacties

 1. mAGHREBIE
  09 juli 2008 om 08:20 uur.

  De optredens van SMN op tv hebben mij altijd goede indruk gegeven. Met de CV van Farid zal SMN ongetwijfeld haar doelen bereiken.

  Succes, tijd voor een ander geluid

 2. H. de Wit
  09 september 2008 om 07:35 uur.

  Ha Farid,
  Vanmiddag hoorde ik een interview met een mijnheer Azarkan en ik dacht meteen “dat moet hem zijn !”Thuis snel gegoogled en nu weet ik zeker dat ik je kan feliciteren (gefeliciteerd dus) met je nieuwe functie. Morgen hang ik dit artikel op het prikbord op school, dan kan iedereen trots zijjn op onze oud-leerling.

  Groeten uit Schoonhoven ( is het al 20 jaar geleden?)
  H. de Wit,
  lerares Nederlands

 3. Sgab Oosterwei
  18 september 2008 om 04:26 uur.

  Oh de golf foto’s bij google afbeeldingen zijn snel weggehaald.

  jaaaaa ik dacht dat je subsidie geld kreeg voor mocro’s maar je slaat die dure balletjes weg.

 4. Richard Tuithof
  19 september 2008 om 03:55 uur.

  Hoi Farid,

  Ik ben trots op je, ga zo door!

  Groeten,

  Richard, Dunja en Jet.

 5. Dounia en Redouan
  30 januari 2009 om 01:01 uur.

  Salaam Oom Farid,

  Wij vinden het heel leuk om je op de tv te zien. Mooie werk heb je.
  Nou tot ziens.

  Dounia en Redouan

 6. Dounia en Redouan
  19 februari 2009 om 12:24 uur.

  ja hoor klootzak je hebt geen andere naam kunnen verzienen alleen dounia en
  redouan

Plaats je reactie