MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Twaalf jaar cel voor moord op Moustapha

10 juli 2008 | in Maatschappij | Reageer

Een 23-jarige Tilburger is tot twaalf jaar cel veroordeeld voor de moord op de 39-jarige Moustapha Souhail. De rechtbank in Breda heeft hem schuldig bevonden aan het neersteken van Souhail met fatale afloop.

Dat gebeurde in de nacht van 20 januari op de hoek van de Pironstraat in Tilburg.

Dader en slachtoffer hadden voorafgaand aan de steekpartij ruzie bij een leegstaand pand aan het Pieter Postplein. Daarbij is Souhail door zijn belager mishandeld en vernederd.

De rechtbank verwijst in zijn vonnis onder meer naar getuigenverklaringen van drie betrokkenen die destijds ook bij de woning waren.

De rechter wees ook een schadevergoeding toe aan de nabestaanden van Souhail voor de uitvaartkosten in Casablanca, Marokko.

Na de moord werd door de familie een stille tocht gehouden door het centrum van Tilburg, aldus het Brabants Dagblad.

Plaats je reactie