MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aissati hoopt veel te leren van Bergkamp

22 juli 2008 | in Sport | Reageer

Ismaïl Aissati is per direct de nieuwe nummer elf van Ajax. De jongeling, die overkomt van PSV, kijkt uit naar de samenwerking met stagiair Dennis Bergkamp. “Ik weet zeker dat ik veel van hem kan opsteken.”

Aissati tekende in Amsterdam een contract voor vier seizoenen. “Dat voelt heel goed. Ik wilde weg bij PSV en als dan zo’n grote club als Ajax zich meldt, is dat een groot compliment. Ik wil er echt een mooi seizoen van maken”, aldus de in Utrecht geboren Aissati op de officiële website van de club.

Bovendien verwacht de aanvallende middenvelder zijn ei kwijt te kunnen in het offensieve spel wat de Amsterdammers voor ogen hebben. “Ik verwacht aanvallend voetbal. Eigenlijk zoals Ajax altijd speelt.”

Ook de aanwezigheid van stagiair Dennis Bergkamp verwacht hij veel te kunnen leren. “Bergkamp is net als ik een aanvallende middenvelder. Ik weet zeker dat ik veel van hem kan opsteken,” zo citeert VoetbalPrimeur het jonge talent.

Plaats je reactie