MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nederlandse ondernemers naar Marokko

25 juli 2008 | in Economie | 6 Reacties

marokkoNederlandse ondernemers starten steeds vaker een bedrijf in Marokko. Ze zien Marokko niet meer als ontwikkelingsland. De bedrijven richten zich vooral op onroerend goed, kunst, bouw, infrastructuur en consultancy, zo meldt Zibb.nl.

Volgens het Handels- & Investeringscentrum Marokko gaat het om ‘enkele honderden’. Het aantal ondernemers neemt volgens het centrum dit jaar heel hard toe.

Dorine Eijkman, een van die ondernemers, zegt dat ze ‘in Marokko heeft gevonden wat ik in Europa kwijt was geraakt’. En dan bedoelt ze: ‘Solidariteit, sterke familiebanden en respect voor ouderen. Ze vinden het hier belangrijk om voor elkaar te zorgen.’

Er zijn 6 reacties

 1. ddd
  25 juli 2008 om 12:36 uur.

  hier heb je bewijs van nederlandse bodem !!!!
  hier maar klagen over ons onder tussen naar ons land gaan waar ze vrije keuze in alles hebben TFOEEEE
  ik accepteer het niet heb ze liever niet daar en hoop al helemaal niet dat ze naar noorden toe gaan

 2. Hassanhasson
  25 juli 2008 om 12:38 uur.

  en geld

 3. kano
  25 juli 2008 om 05:07 uur.

  @DDD

  Niet alle Nederlanders over een kam scheren, want er zijn heel hoop die bevriend zijn geraakt met ons en allochtonen in het algemeen, zoals je hierboven leest een ondernemester die alleen de positieve dingen over ons zegt, dus zulke mensen zijn welkom in Marokko die geen ontwikkelingsland meer is.

 4. ali cirillioglu
  26 juli 2008 om 02:14 uur.

  Wanneer de Tsunami nadert zullen vele rijke Nederlanders eerder naar de hoge landen van Marokko en Turkije vluchten dan wij, de Allah-Tonen van de Lage Landen! Zo en zo verblijven de Rijke Nederlanders zelden in Nederland. Ze verblijven vaak in Zwitserland en zoo… hoog mogelijk dus…
  Tegenwoordig hebben ‘de hoge bergen’ meer waarde dan economie en cultuur want dat laatste twee zijn vervangbaar. In de nabije toekomst zullen dus vele Nederlanders wel ‘een vlucht boeken’ richting de hoge bergen.

 5. Abdars
  27 juli 2008 om 10:47 uur.

  hahah,

  Jullie zijn echt grappig met je hoge bergen verhalen en achterhaalde gedachten.

  Wel eens wat boeken gelezen ofzo?

 6. gringo
  29 juli 2008 om 10:09 uur.

  heyyy ali cirillioglu voor ze die rijke nederlanders een vlocht boeken heeft de tsunami ze al te paken en op de hoge bergen in zwitserland zijn ze ook niet veilig of door lawines!!!!

Plaats je reactie