MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Treviso wil Ibrahim Maaroufi

27 juli 2008 | in Sport | Reageer

Ibrahim MaaroufiIbrahim Maaroufi van Internazionale kan rekenen op interesse van Serie B-clubs Vicenza, Mantova en Treviso. De belangstelling van die laatste club is het meest concreet, meldt VoetbalPrimeur.

Omdat Maaroufi bij Internazionale niet op speelminuten moet rekenen, zou Treviso hem graag voor een seizoen huren,. Vorig jaar kwam de Marokkaanse Belg al op uitleenbasis uit voor FC Twente, maar daar kwam hij amper aan spelen toe.

Maaroufi maakte in 2006 de overstap van de PSV-jeugd naar de Italiaanse topclub. Daarvoor speelde hij bij het Belgische RSC Anderlecht.

Plaats je reactie