MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Arrestaties in zaak lijk Maas

28 juli 2008 | in Maatschappij | Reageer

politieDe afgelopen dagen heeft de politie vier mannen en een vrouw aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een man, wiens lichaam op 13 juli in de Maas bij Borgharen werd gevonden. Dat liet de politie zondag weten.

Het gaat om drie mannen (34, 41 en 45 jaar) en een vrouw (43) uit Maastricht en een 31-jarige man uit Sittard. De mannen van 34 en 41 uit Maastricht zijn weer vrij, zij bleken uiteindelijk niets met de zaak van doen te hebben.

Het slachtoffer is met meerdere messteken om het leven gebracht. De identiteit van de dode man staat nog niet helemaal vast. De politie vermoedt dat het slachtoffer ongeveer 33 jaar oud is, gebruik maakte van meerdere identiteiten en van Marokkaanse of Algerijnse afkomst is. Zo meldt de Volkskrant.

Plaats je reactie