MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Charleroi huurt Benjelloun van Schotse club

09 augustus 2008 | in Sport | Reageer

De Belgische club Charleroi staat op het punt om Abdessalam Benjelloun voor het komende seizoen te huren. De 23-jarige Marokkaanse international wordt tijdelijk overgenomen van Hibernian. Voor de aanvaller is in Schotland geen plaats meer.

Benjelloun zou vrijdag naar Charleroi gaan om met de clubleiding tot een overeenkomst te komen. Op de eigen website meldt de Belgische club al akkoord te zijn met Hibernian over een verhuurperiode van één seizoen. Daarnaast heeft Charleroi een optie tot koop bedongen. Benjelloun werd eerder deze zomer al in verband gebracht met andere Belgische clubs zoals Anderlecht en Westerlo.

Plaats je reactie