MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Italië houdt vermeende terroristen aan

10 augustus 2008 | in Maatschappij | 1 Reactie

TerreurverdachtenDe Italiaanse politie heeft in de omgeving van de noordelijke stad Bologna vijf vermeende leden van een terroristische groep aangehouden. Het gaat om vier Tunesiërs en een Marokkaan, zo meldden de autoriteiten zaterdag.

De vijf zouden voor de terreurcel strijders hebben geronseld en opgeleid die naar onder meer Irak en Afghanistan werden gestuurd. Zij zouden hun operaties door middel van verzekeringsfraude hebben gefinancierd. Een zesde verdachte, ook een Tunesiër, is volgens het Algemeen Dagblad nog voortvluchtig.

Er is 1 reactie

 1. der
  10 augustus 2008 om 08:41 uur.

  ja, tegenwoordig heb je zogenaamd wel veel terroristen
  maar gelukkig ziet niet iedereen ze zo.

  zij geven hun leven voor de vrijheid van afganistan
  want er zitten namelijk troepen in afhanistan die GEWONE burgers omlegt
  ze kunnen ook alleen maar tegen de zwakkere landen vechten

Plaats je reactie