MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Belgische coach opgelicht in Marokko

19 augustus 2008 | in Sport | 4 Reacties

De Belgische coach Henri Depireux (ex-Standard) is het slachtoffer geworden van een oplichter. Als succesvol trainer van de Marokkaanse club Olympique Khouribga – met wie hij succes oogstte in competitie, beker en de Afrikaanse Champions League – kreeg hij een aanbieding van een steenrijke Saudische club. Maar de club liet niets meer van zich horen en Depireux wacht in Marokko nog altijd op het tekengeld.

‘Ik heb me laten rollen door een malafide manager’, zegt Depireux tegen Sportwereld.be. ‘Ik kreeg honderdduizend euro bij ondertekening en nog eens honderdduizend euro na tien maanden. Daarop heb ik mijn contract opgezegd in Marokko. Ik wacht al drie weken op de beloofde eerste vijftig procent. De manager neemt zijn telefoon niet meer op.’

Er zijn 4 reacties

 1. said
  19 augustus 2008 om 11:29 uur.

  Nou, 2 ton heb je zomaar verdiend. Wie heeft nou de andere opgelicht?

 2. naffer
  19 augustus 2008 om 03:27 uur.

  Wat een suggestief titel.. “Belgisch coach opgelicht in Marokko”. Al lezend kom je tot de conclussie dat ie zelf zijn contract heeft opgezegd omdat ie door een Saudisch Club is benaderd. Het feit dat ie destijds in Marokko was doet niet ter zake!!!

 3. fatima
  19 augustus 2008 om 10:43 uur.

  Hmm naar verhaal, maar over de titel had men toch iets beter moeten nadenken..

 4. moena
  21 augustus 2008 om 12:40 uur.

  fatima weet jij wel hoe lang ze over die titel hebben nagedacht, misschien nachten niet geslapen om zo negatief mogelijk te bedenken, ze waren zeker niet van plan om wat positiefs over marokko te schrijven dat weten we toch onder andere wel.

Plaats je reactie