MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bijna duizend gevangenen krijgen amnestie

21 augustus 2008 | in Marokko | Reageer

Marokkaanse koningDe Marokkaanse koning Mohammed VI heeft woensdag 433 gevangenen amnestie verleend ter ere van de 55e verjaardag van de onafhankelijkheidsstrijd. Dinsdag mochten ook al 476 mensen de gevangenis verlaten.

Dat meldde persbureau MAP op gezag van het ministerie van Justitie. Het pardon voor de twee groepen gevangenen, in totaal bijna duizend mensen, werd uitgesproken aan de vooravond van een nationale viering, die elk jaar op 20 augustus wordt gehouden. Zo schrijft de Volkskrant.

In Marokko krijgen gevangenen geregeld amnestie als er iets te vieren is.

Plaats je reactie