MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

EénVandaag gaat met Afellay naar Marokko

24 augustus 2008 | in TV | 10 Reacties

afellayEen eigen voetbalveld. Dat is de prijs die voetballer Ibrahim Afellay kreeg toen hij een jaar geleden voetbaltalent van het jaar werd. De Johan Cruijff Foundation stelt het talent in de gelegenheid om een voetbalveld voor jonge spelertjes te openen in een plaats naar keuze. Afellay koos voor de stad waar zijn familie vandaan komt: Al Hoceima in Marokko.

EénVandaag reisde naar Marokko om de feestelijke opening van het veld te filmen, maar het liep iets anders dan gepland….

Zie de aflevering van EénVandaag.

Er zijn 10 reacties

 1. soda
  24 augustus 2008 om 02:22 uur.

  begrijp niet waarom mensen hem landverader noemen,
  laten we niet vergeten Marokkaanse Elftal heeft Franse trainer
  als hij voor marokko zou gaan voetballen wordt het voor deze man moeilijk communiceren met ze mede spelers,

 2. carif
  24 augustus 2008 om 07:52 uur.

  daan moet hij arabich leren om te communiceren met z,n land genoten uit de rest van marokko

 3. koba
  24 augustus 2008 om 11:59 uur.

  volgens mij kom je niet uit marokko carif , Want er wordt in marokko geen arabische gesproken, En ik denk dat de trainer frans spreekt
  dus je praat onzin

 4. tarik
  25 augustus 2008 om 02:16 uur.

  waar slaa dit nou op landverader die kakerlaken moeten juist profitieren van zn talent
  heeft iemand ooit iets voor al hoceima gedaan nee dus deze afellay dus wel
  hij kan wel voor nederland uit komen maar zn hart ligt in marokko

  afellay succes jongen

 5. am
  25 augustus 2008 om 08:13 uur.

  voetballen hoef je niet met je mond te communiciren dat moet je met je hersens en je voetten hij is een geld wolf net als iederen

 6. RiFfi
  26 augustus 2008 om 05:23 uur.

  als alle goeie marokkaanse voetballers zoals afellay,boulharouz,.. met marokko gaan spelen dan zal marokko veel beter worden dan nu snapje maar men wilt ook ondekt worden een scouts gaan liever kijken naar een wedstrijd van nederland dan van marokko dus is het heel moeilijk..
  alles wat je doet is dan fout..

 7. merdi
  26 augustus 2008 om 08:33 uur.

  mensen die zeggen dat hij landverader is. Komen zelf uit een milieu die nog steeds gekoloniseerd zijn en er geen problemen mee hebben !!!!!

  hij zelf is hier geboren en getogen , en hij is berbers
  als hij voor marokko kiest die altijd slecht voor hadden met de rif
  dan moet hij ook nog eens frans gaan proberen te praten met de trainer Etc
  met ander woorden goeie keuze van hem

 8. ramadan 2008
  01 september 2008 om 11:51 uur.

  ik ben trots op deze zina uit al hoceima marokkaanse elftal bakt niks zonder onze berberbroeders affelay boulahrouz aissati maar ja omdat de arabieren ons nog haten wilt de marokkaanse elftal zonder hun doen dan denk ik laat maar zo verliezen we weer in de afrika cup eigen schuld dikke bult en affelay is de mooiste speler in maroc donderop met marouan chamack hij denkt dat hij lekker is rifijnen overtreffen alles uiterlijk innerlijk geloof ‘voetbal’ hihi lekkerpuh

 9. samir
  02 september 2008 om 02:07 uur.

  Wat een stompzinnige reacties hieronder! berbers zijn beter dan arabieren, berbers zijn knapper, berbers dit en berbers dat…zo zorg je er vanzelf voor dat mensen jullie gaan haten! schaam je rot, stelletje racisten. En dan maar klagen dat Nederlanders discrimineren…Als ik sommige zo hoor, dan geef ik ze groot gelijk. Zulke domme mensen zou ik ook niet aannemen als werkgever. Volgens mij hebben jullie gewoon last van een minderwaardigheidscomplex. Maar luister goed: Marokko bestaat niet uit Arabieren en Berbers, maar uit Marokkanen. Niemand in dat land is meer zuiver berber of zuiver Arabisch. Iedereen heeft het inmiddels met iedereen gedaan. Om maar niet te spreken over de berbers in Nederland, die het inmiddels ook met iedereen hebben gedaan: surinamers, antillianen, turken, nederlanders, joden, christenen, atheisten en hindoes. Echt iets om trots op te zijn, lijkt me!

 10. berbermoslima
  03 september 2008 om 10:14 uur.

  samir je spreekt de woorden uit mijn mond dat vele marokkaanen het met iedereen doen dat is duidelijk te zien zie je zon marokkaan met zon ontmaagde sletige nederlandse wijf zoenen waar zijn ouders erbij zijn tfoe en meestal zijn het jongens ik zeg jullie 1ding wij marokkaanse vrouwen lachen jullie gewoon uit whawha denken jullie dat wij jaloers zijn ofzo wij marokkaanse vrouwen willen een nette slimme mooie marokkaanse man zon eentje die in de abn ambro werkt en nooit met een kaffira naar bed is geweest

Plaats je reactie