MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Lijk in Maas van Marokkaanse man

29 augustus 2008 | in Maatschappij | Reageer

begraven wordenDe man die op 13 juli levenloos in de Maas bij Maastricht werd gevonden, was een 30-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats van Marokkaanse afkomst. Dat maakte het Openbaar Ministerie (OM) in Maastricht donderdag bekend.

De man heeft waarschijnlijk korte tijd in het water gelegen. Hij was half juni met messteken om het leven gebracht in een woning in Heer, waar sporenonderzoek is verricht. Zo meldt De Pers.

De identificatie van de man verliep moeizaam, mede omdat hij zich van meerdere identiteiten voorzag. Hij was actief in het Rotterdamse en Maastrichtse drugscircuit. Op welke manier wil het OM niet zeggen.

Plaats je reactie