MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Ramadan heeft niet veel invloed op herstel”

02 september 2008 | in Sport | 3 Reacties

El AhmadiKarim El Ahmadi heeft maandagochtend voor de eerste maal weer buiten getraind. De middenvelder is herstellende van een liesbreuk, waaraan hij vier weken geleden werd geopereerd. ‘Ik ben heel positief’, vertelt El Ahmadi op Feyenoord.nl. ‘Ik voel nog wel wat pijntjes, maar niet meer zoals voor mijn operatie. Ik ga er vanuit dat mijn blessure nu helemaal genezen is.’

De komende tijd is het voor El Ahmadi vooral zaak om de lies weer sterker te maken. ‘De afgelopen tijd heb ik alleen maar op de lopende band gestaan en op de fiets gezeten, terwijl elke voetballer uiteindelijk op het veld wil staan. Ik ben heel blij dat dit vandaag weer kon en ik weer lekker met de bal bezig kon zijn.’

De terugkeer op het veld komt voor El Ahmadi op een bijzonder moment, want maandag is ook de ramadan begonnen. ‘Vandaag had ik er nog niet veel last van, maar de komende weken zal het best zwaar worden. Maar uiteindelijk denk ik niet dat het veel invloed zal hebben op mijn herstel. Twee jaar geleden heb ik hetzelfde meegemaakt. Toen was ik ook herstellende van een blessure tijdens de ramadan en dat ging me ook goed af.’

Voor het herstel van de ingreep aan zijn lies staat normaal gesproken vier tot zes weken. ‘Maar ik ga er niet vanuit dat ik volgende week al bij de groep kan aansluiten. Het is moeilijk om precies te zeggen hoe lang ik nog nodig zal hebben, maar persoonlijk richt ik me op de wedstrijd tegen Ajax. Dan hoop ik er weer bij te zijn.’

Er zijn 3 reacties

 1. fatima
  02 september 2008 om 07:35 uur.

  Inchallah , Karim is een prachtige speler..met een Marokkaans hart

 2. gringo
  03 september 2008 om 12:04 uur.

  Karim is gewoon de beste speler van nederland samen met ibrahim afellay .

 3. mourad
  07 september 2008 om 01:59 uur.

  Kom op El Ahmadi

Plaats je reactie