MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B treedt op in Haagse trouwzaal

03 september 2008 | in Muziek | 1 Reactie

aliAli B geeft zondag een optreden in de trouwzaal van het Haagse stadhuis. Het concert vindt plaats in het kader van de Den Haag Helpt Beurs, die in het leven is geroepen om mensen met een minimuminkomen te wijzen op de financiële voorzieningen van de gemeente.

Ook de Nits staan zondagmiddag in de Haagse trouwzaal. Beide optredens zijn gratis toegankelijk. Bezoekers kunnen ook workshops volgen.

Ali B zit komende week niet stil. De rapper is dit weekeinde tevens te gast bij het programma Supernick op kinderzender Nickelodeon en brengt volgende week dinsdag zijn nieuwe single ‘Baas’ uit.

Er is 1 reactie

  1. Rachid
    03 september 2008 om 05:11 uur.

    Mensen zijn aan het vasten, bezoeken de moskee, en lezen de koran en deze hypocriet ruilt zijn relegie voor $$$

Plaats je reactie