MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

3eid Mubarak

30 september 2008 | in Maatschappij | 1 Reactie

suikerfeestVoor de meeste moslims in Nederland is het vandaag Suikerfeest. Moslims van Turkse afkomst wisten het al langer, maar nu in Saoudi-Arabie de nieuwe maan is gezien vieren ook de moslims van Marokkaanse afkomst vandaag het Suikerfeest. Daarmee is het voor de twee grootste groepen moslims in Nederland een gezamenlijke feestdag!

Maghreb.nl en MaghrebMagazine.nl wenst iedereen een Gezegend Suikerfeest. Samen met familie en vrienden wordt het InshaAllah een speciale dag.

3eid Mubarak!

Er is 1 reactie

  1. tarik
    01 oktober 2008 om 04:04 uur.

    ja dezelfde

Plaats je reactie