MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘El Hamdaoui mag toch niet meer kiezen’

05 oktober 2008 | in Sport | Reageer

El HamdaouiMounir El Hamdaoui kan in de toekomst niet meer uitkomen voor het Nederlands Elftal. De aanvaller van AZ stelde zich in het verleden beschikbaar voor Marokko en mag niet meer van land veranderen.

El Hamdaoui maakte gisteren bekend dat hij door Roger Lemerre is opgeroepen voor het WK-kwalificatieduel met Mauretanië. De spits zei echter nog te twijfelen of hij op de uitnodiging wilde ingaan, omdat hij zijn kansen op een oproep voor Oranje niet wilde verspelen.

Het lijkt echter dat de spits geen keuze heeft. El Hamdaoui kwam in het verleden uit voor Jong Oranje, maar stelde zich daarna beschikbaar voor het Marokkaanse elftal. Hij trok die beslissing in omdat hij zich door de bond van dat land onheus behandeld voelde.

Volgens de regels van de FIFA mag een speler één keer van land veranderen. Dat deed de 24-jarige spits al toen hij zich beschikbaar stelde voor Marokko, na eerder voor Jong Oranje te hebben gespeeld. Zo meldt VoetbalPrimeur.

Plaats je reactie