MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Hamdaoui wordt doodziek van verhalen

06 oktober 2008 | in Sport | 2 Reacties

El HamdaouiMounir El Hamdaoui is helemaal niet door Roger Lemerre opgeroepen voor het nationale elftal van Marokko, zoals diverse Nederlandse media zaterdag meldden. “Er is geen uitnodiging binnengekomen”, zegt AZ-teammanager Piet Hartland zondag.

“Ik heb het Mounir nog gevraagd, maar die wist ook van niets en werd doodziek van die verhalen.”

Als El Hamdaoui binnenkort toch wordt opgeroepen, heeft hij nu wel de tijd om te achterhalen of hij nog mag kiezen tussen Marokko en Oranje. “Volgens mij mag ik nog steeds kiezen. Ik weet niet hoe het zit, of ik eventueel voor het Nederlands Elftal zou mogen uitkomen. Ik zie het wel. De situatie is er (in Marokko, red.) onoverzichtelijk”, zei hij, volgens het NOS, deze week in Voetbal International.

Er zijn 2 reacties

  1. Nasser
    08 oktober 2008 om 03:43 uur.

    Alleen een verrader laat zijn eigen volk in de steek.

  2. Maroccia !!
    27 oktober 2008 om 05:46 uur.

    ik hoop inschallah dat hij voor marokko kiest :D:D

Plaats je reactie