MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko prominent op Second Home beurs

10 oktober 2008 | in Economie, Marokko | 2 Reacties

Tot en met zondag 12 oktober zal Marokko zich voor het eerst prominent presenteren op de beurs Second Home International in Utrecht, die vandaag start. Met een gevarieerd aanbod van onroerend goed, met name tweede huizen en appartementen, krijgen potentiële kopers inzicht in het kopen van een tweede huis in Marokko schrijft TourPRess.nl.

Marokko is een eldorado voor kopers van een tweede huis. Het is een prachtig vakantieland. En het biedt een prima investeringsklimaat, een goed rendement en -ook via de Marokkaanse banken- goede financieringsmogelijkheden meldt de site.

Er zijn 2 reacties

 1. Saf
  13 oktober 2008 om 02:57 uur.

  Marokko wordt gepromoot : http://www.promorocco.nl

 2. Rocco
  16 oktober 2008 om 01:41 uur.

  Jammer genoeg wordt in het stuk weinig aandacht geschonken aan de initiator van het geheel; Promo Rocco. http://www.promorocco.nl.
  Dankzij de moeite van Abdelbasset Zaghdoud, zijn netwerk en participanten uit Marokko, is deze eerste keer een succes geweest! Alle lof en waardering aan hen!

  Tot een volgende keer!

Plaats je reactie