MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zeven jaar cel zoon Mauritaanse ex-president

19 oktober 2008 | in Marokko | 2 Reacties

amn lwatanieEen rechtbank in het Marokkaanse Agadir heeft negen mensen tot celstraffen van 18 maanden tot 7 jaar cel veroordeeld wegens drugshandel. Eén van hen is Sidi Mohammed Ould Haidallah, de zoon van de Mauritaanse ex-president Khouna Ould Haidallah, tegen wie in België een internationaal aanhoudingsbevel is uitgevaardigd.

De correctionele rechtbank van Agadir veroordeelde zes Marokkanen en vier Mauritaniërs die in juli 2007 waren gearresteerd toen ze in het bezit waren van 18 kilo cocaïne, die ze volgens de aanklacht in die stad wilden slijten. Sidi Mohammed Ould Haidallah en een andere beschuldigde kregen 7 jaar cel, plus een boete van omgerekend 1.800 euro voor elk. Zeven andere beschuldigden kregen 18 maanden tot 4 jaar cel. Eén iemand verkreeg de vrijspraak.

Het Belgisch gerecht heeft een internationaal aanhoudingsbevel uitgevaardigd tegen Mohammed Ould Haidallah in verband met het oprollen van een cocaïnesmokkel via de haven van Antwerpen, meldt Het Laatste Nieuws.

Er zijn 2 reacties

 1. Besteprinc
  19 oktober 2008 om 03:50 uur.

  De Mauritanië en de Algerije smokkelen druks expres naar Marokko om onze Marokkaanse beleid te verzieken in hun hersenen cellen want onze kinderen die aan druks komen of onze kinderen voor maar een keer gaan gebruiken die worden gelijke daar van psychische ziek in hun hersenen voor de rest van hun leven, Op een lang duur dat ze volwassen worden zijn ze te laat voor om te gaan leren en hebben ze geen kans meer omdat zij / hij kinderen hebben en nog meer toestanden! En hun kinderen die ook niks hebben of wat beters te leren van hun ouders of doen voor wat beters in de opbouw van Marokko dus het planningen van deze buurlanden moet Marokko met een extreem maat regeling aandreven om die actie te beperken en opletten langs de Marokkaanse grenzen want ze zijn gevaarlijker voor Marokkaanse samenleving en al dus zij willen niet dat Marokko aan meer macht komt of meer van betere en slimme en intelligente burgers krijgt omdat Sahara een rol daarbij speelt en Dat is jammer dat voor 7 jaar ik had hun allemaal 30 jaar lang opgesloten voor als een goede voor beeld voor die landen en druks delers want dit is een drugs koude gif oorlog !!!!! die marokko schade aanbrengt.
  ( Morocco king )!!!!!

 2. Joop
  26 oktober 2008 om 07:39 uur.

  Besteprinc.
  je weet dat het vaak met wiet begint (maar ja dat is er gelukkig niet in Maroc)

  Groet Joop Essaouira

Plaats je reactie