MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zes familieleden dood bij instorting huis

28 oktober 2008 | in Marokko | 2 Reacties

Bij de instorting van een huis in het noordoosten van Marokko zijn zes leden van één familie om het leven gekomen. Volgens het Marokkaanse persagentschap MAP vond het ongeluk plaats in de buurt van de stad Taza. Een echtpaar en hun vier kinderen zijn om het leven gekomen.

De instorting heeft mogelijk te maken met het onweer, dat in het noorden van Marokko lelijk huis heeft gehouden. De voorbije weken zijn daarbij elf mensen om het leven gekomen. Door de sterke regenval staan hele stadsdelen en dorpen blank. Rivieren zijn uit hun oevers getreden en bruggen zijn ingestort. Zo schrijft Het Laatste Nieuws.

Er zijn 2 reacties

 1. Maroccia !!
  28 oktober 2008 om 11:45 uur.

  wollah het is echt zo erg 🙁
  konden wij maar wat doen om hun te helpen

 2. Rachid
  29 oktober 2008 om 02:01 uur.

  maroccia, dat kun je, veel do3a voor deze slachtoffers, vooral tijdens het gebed.

Plaats je reactie